Web Analytics Made Easy - Statcounter

شکراله حسن بیگی، معاون سیاسی و اجتماعی استانداری تهران با اشاره به اینکه طرح ساماندهی کودکان کار و خیابان حدود پنج سال است در دستور کار قرار گرفته گفت: برنامه ریزی ها بر پایه حفاظت و صیانت از این کودکان است و در این برنامه ریزی ها نمی خواهیم هیچ نوع آسیب روحی و جسمی به کودکان برسد.

وی افزود: ساماندهی کودکان کار و خیابان با هدف سکونت این کودکان در مکان های امن و بهداشتی است و در مراکز پیش بینی شده پذیرای این کودکان هستیم و پس از آن به پدران و مادرانشان تحویل داده می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون سیاسی و اجتماعی استانداری تهران با تاکید براینکه قرار نیست کودکان کار و خیابان به طور دایمی در مراکز نگهداری شوند عنوان کرد: برای نگهداری کودکانی که سرپرست ندارند وظیفه داریم و امکانات بهداشتی،درمانی و نیازهای روحی و روانی آنها در این مراکز تامین شده است.

حسن بیگی گفت: بیش از ۸۰ درصد کودکان کار و خیابان در این طرح از اتباع خارجی هستند و موضوع رد مرز و رهاسازی آنها پس از جذب که از سوی برخی رسانه ها و در فضای مجازی منتشر شده است تکذیب می شود.

وی از خبرنگاران دعوت کرد تا جزئیات بیشتری از وضعیت کودکان کار و خیابان و شرایط زندگی آنها جمع آوری کنند و افزود: جذب و ساماندهی این کودکان و نگهداری آنها در شرایط مناسب بهداشتی و با امکانات تغذیه ای با کیفیت و سپس تحویل دادن آنها به خانواده هایشان به مراتب اثرگذار تر از رهاسازی آنها در خیابان ها و سر چهار راه ها و در معرض انواع آسیب ها است.

معاون سیاسی و اجتماعی استانداری تهران در پایان از همه سمن ها(سازمان های مردم نهاد) که در موضوع کودکان کار و خیابان فعال هستند دعوت کرد تا نظرات اصلاحی خود را در اجرای این طرح ارائه دهند تا در کارگروه ها مربوطه بررسی و کارشناسی شود.

۲۳۵۲۳۱

کد خبر 1280946

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: کودکان فضای مجازی استانداری تهران کودک آزاری کودکان خیابانی قاچاق کودک ایران و آمریکا باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال ایالات متحده آمریکا محمدعلی نجفی بازار طلا و ارز سینمای ایران شورای نگهبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۴۸۲۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مفاهیم: آشنایی با عوامل اجتماعی تعیین‌کننده سلامت (SDH)

به گزارش همشهری آنلاین، این عوامل شامل شرایطی می‌شوند که در آنها افراد به دنیا می‌آیند، رشد می‌کنند، کار می‌کنند، زندگی می‌کنند، و پیر می‌شوند و نیز مجموعه گسترده‌تر از نیروها و نظام‌ها که شرایط زندگی روزمره را شکل می‌دهند. این نیروها و نظام‌ها شامل سیاست‌ها و نظام‌های اقتصادی، برنامه‌های توسعه، هنجارهای اجتماعی، سیاست‌های اجتماعی و نظام‌های سیاسی می‌شوند.

این عوامل تأثیر مهمی بر نابرابری‌های بهداشتی دارند - یعنی تفاوت‌های ناعادلانه و قابل پرهیز در وضعیت سلامت که در داخل و در میان کشورها دیده می‌شوند. در کشورها همه سطوح درآمد، سلامت و بیماری از یک شیب اجتماعی پیروی می‌کنند: هر چه موقعیت اجتماعی-اقتصادی افراد پایین‌تر باشد، وضعیت سلامت آنها بدتر است.

فهرست زیر نمونه‌هایی از عوامل اجتماعی تعیین‌کننده سلامت را ارائه می‌کند که می‌توانند بر عدالت سلامت به صورت مثبت یا منفی تأثیر بگذارند:

درآمد و حمایت اجتماعی تحصیلات بیکاری و عدم امنیت شغلی شرایط زندگی کاری ناامنی غذایی مسکن، امکانات اولیه و محیط‌زیست رشد اولیه دوران کودکی شمول اجتماعی و عدم تبعیض تعارض ساختاری دسترسی به خدمات بهداشتی مقرون‌به‌صرفه باکیفیت مناسب.

پژوهش‌ها نشان می‌دهد که عوامل اجتماعی تعیین‌کننده سلامت یا SDH می‌توانند در تأثیرگذاری بر سلامت حتی مهم‌تر از مراقبت‌های بهداشتی یا انتخاب سبک زندگی در تأثیرگذاری بر سلامت باشند. به عنوان مثال، مطالعات متعدد نشان می‌دهد که SDH مسئول بیش از ۳۰ تا ۵۵ درصد از پیامدهای سلامتی است. علاوه بر این، برآوردها نشان می‌دهد که سهم بخش‌های خارج از سلامت در پیامدهای سلامت جمعیت از سهم بخش سلامت بیشتر است.

پرداختن مناسب به عوامل اجتماعی مؤثر بر سلامت (SDH) برای بهبود سلامت و کاهش نابرابری‌های درازمدت در سلامت، که مستلزم اقدام همه بخش‌ها و جامعه مدنی است، اساسی است.

منبع: وب‌سایت سازمان جهانی بهداشت

کد خبر 849816 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها مجله مفاهیم پزشکی پزشکی

دیگر خبرها

  • مفاهیم: آشنایی با عوامل اجتماعی تعیین‌کننده سلامت (SDH)
  • جشن تکلیف ۲۰۰۰ دختر افغانستانی (عکس)
  • قصه زندگی با بودنش آغاز می‌شود + فیلم
  • عکس/ جشن تکلیف ۲۰۰۰ دختر افغانستانی
  • جمع‌آوری ۱۵۰ سگ بدون صاحب از سطح نصیرشهر
  • کمترین خسارت به گندم‌های نگهداری شده در مراکز روباز خوزستان
  • فعالیت بیش از ۱۷۰ ماما در مراکز بهداشتی استان یزد
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • امحای ۲۰۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • سه پروژه بهداشتی و درمانی در شهرستان چالدران به بهره‌برداری می‌رسد