Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-07@21:48:07 GMT

شرط حذف روادید اربعین چیست؟

تاریخ انتشار: ۱۲ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۰۰۰۰۳

شرط حذف روادید اربعین چیست؟

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم،صالحی،مدیر حج و زیارت قم گفت: زائران پیاده روی اربعین امسال از دریافت روادید معاف اند، اما باید در سامانه سماح حتما ثبت نام و رسید دریافت کنند تا امکان خروج از مرز داشته باشند.

او افزود: در مرز‌های خروجی کشور از خروج زائرانی که در سامانه سماح ثبت نام نکرده و رسید نداشته باشند جلوگیری می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل حج و زیارت گفت: ثبت نام در سامانه سماح به نشانی samah.haj.ir از اول شهریور آغاز شده است.

صالحی هزینه ثبت نام در این سامانه را ۲۲ هزار تومان گفت: این هزینه فقط به صورت الکترونیکی دریافت می‌شود و در صورت ثبت نام در دفاتر پیشخوان و زیارتی، مبلغ سه هزار تومان اضافه می‌شود.

مدیر کل حج و زیارت مدارک لازم زائران پیاده روی اربعین هنگام خروج از کشور را گذر نامه با حداقل شش ماه اعتبار و رسید و کارت شناسایی ثبت نام در سامانه سماح اعلام کرد.

صالحی گفت: اعزام زائران پیاده روی اربعین از نوزدهم شهریور آغاز و تا هفتم آبان (آخر ماه صفر) ادامه دارد.

مدیر کل حج و زیارت گفت: زائرانی که در این مدت در قالب کاروان‌های زیارتی سازمان حج و زیارت به عتبات عالیات مشرف می‌شوند مشمول معافیت روادید نیستند و باید روادید داشته باشند.

او با بیان اینکه تا کنون حدود ۳ هزار و ۵۰۰ نفر در قم در سامانه سماح ثنب نام کرده اند، از مردم خواست این کار را به روز‌های پایانی مهلت ثبت نام موکول نکنند.

مدیر کل حج و زیارت گفت: امسال هزینه بیمه افزایش نیافته، اما تعهد بیمه افزایش یافته است.

صالحی افزود: محدوده پوشش بیمه امسال از بیست به ۵۰ کیلومتری مرز و مسیر‌های پیاده روی اربعین در عراق و تعهد هزینه فوت به ۲۰۰، نقص عضو به ۲۴۰ و هزینه بیمارستانی به ۵/۲۷ میلیون تومان افزایش یافته است.

مدیر کل حج و زیارت تاکید کرد: کسانی که در سامانه سماح ثبت نام نکرده باشند زیر پوشش بیمه قرار نخواهند گرفت و در صورت حوادث احتمالی هیچ مرجعی پاسخگو نخواهد بود.

صالحی از مردم خواست ثبت نام گروهی در سامانه سماح را ترجیح دهند تا امکان برنامه ریزی و خدمات دهی موکب‌ها و ستاد‌های اربعین در مرز‌ها و کربلا و نجف برای انان بهتر فراهم شود.

مدیر کل حج و زیارت مرز خروجی برای زائران قمی پیاده روی اربعین را مرز مهران اعلام کرد.

صالحی گفت: مردم می‌توانند آخرین اطلاعات موثق در این باره را از حج و زیارت قم یا شرکت مرکزی کارگزاران زیارتی با شماره‌های

۹ – ۳۷۷۵۹۷۲۶ و ۳۷۷۰۸۴۸۴ دریافت کنند.

او درباره ارز تخصیصی به زائران پیاده روی اربعین گفت: منتظر بخشنامه بانک مرکزی هستیم.

انتهای پیام/ش

جزییات شرکت در پیاده روی اربعین ۱۳۹۸

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مناسبت های مذهبی حج و زیارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۰۰۰۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمایل عربستان برای برقراری عمره پس از حج تمتع

به گزارش گروه فرهنگی ایسکانیوز، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعبدالفتاح نواب ـ نماینده ولی‌فقیه در امور حج و زیارت و سرپرست حجاج ایرانی ـ در آستانه برگزاری حج ۱۴۰۳ با حضور در ایسنا و بازدید از بخش‌های مختلف این خبرگزاری به تبیین اهداف، برنامه‌ها و رویکردهای حج امسال پرداخت.

بیشتر بخوانید: سهمیه ارز سفر حج ۱۴۰۳ اعلام شد

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت با بیان اینکه امیدواریم این سفر معنوی که یکی از بزرگترین گردهمایی‌های جهان اسلام است، روزیِ همه شود، گفت: گردهمایی‌های بزرگی برای مسلمانان در عمره رقم می‌خورد که «عمره رمضان» یکی از آنها است، جمعیت در این عمره از حج تمتع هم فراتر می‌رود، به گونه‌ای که درهای مسجدالحرام را می‌بندند تا به جمعیت گِرد کعبه، افزوده نشود. این درحالی است که در حج تمتع جمعیت متفرق است و زائران در سایر مکان‌های زیارتی مکه و مشاعر حضور دارند.

نواب با تأکید بر هوشیاری و آگاهی زائران در سفر به سرزمین وحی، اظهار کرد: مهم‌ترین مسئله در حج این است که زائران هوشیارانه مراقب باشند اعمالشان را با معرفت و به درستی انجام دهند؛ چرا که در سفرهای معنوی شیطان به دنبال تحت‌تأثیر قرار دادن کیفیت اعمال زائر است، البته این به معنی وسواس داشتن نیست. همچنین زائران باید پیش از سفر آگاهی خود را نسبت به اعمال و مناسک حج افزایش دهند.

اقتدار مسلمانان در سایه وحدت فراهم خواهد شد.نماینده ولی‌فقیه در امور حج و زیارت در ادامه گفت: شعار حج ۱۴۰۳ چهار بخش دارد و عنوان کلی آن «حج؛ قرآن محوری، همدلی و اقتدار امت اسلامی و دفاع از فلسطین مظلوم» است. با توجه به اینکه حج مجموعه‌ای از فعالیت‌های عبادی، سیاسی و اجتماعی است این شعار بر اساس منویات حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری انتخاب شده است. «قرآن» به‌عنوان کتاب آسمانی و معجزه پیامبر (ص) باید حتما مورد توجه قرار گیرد. همچنین آیات قرآن در مکه و مدینه بر پیامبر (ص) نازل شده‌اند، از همین رو قرآن محوری‌بخشی از شعار حج است.

نواب دامه داد: به یاری خدا برنامه‌های مختلفی برای اُنس با قرآن در سرزمین وحی درنظر گرفته شده است. دراین سفر زائرانی که با سواد هستند ختم قرآن خواهند داشت و جلسات انس و ختم قرآن با حضور قاریان داخلی و خارجی برگزار خواهد شد. نکته دیگری که در شعار حج مورد توجه است، «همدلی»، همگرایی و همبستگی در جهان اسلام است. هدف این بخش، اتحاد مسلمانان و جهان اسلام است که امروزه به آن نیاز بیشتری داریم. اکنون دشمنان، نسل جوان مسلمان را هدف قرار داده‌اند و تصور می‌کنند پیروز می‌شوند، اما در این مسیر موفق نخواهند بود.

او با اشاره به اهمیت «اقتدار امت اسلامی» یادآور شد: اقتدار مسلمانان در سایه وحدت فراهم خواهد شد. این مسئله موجب ترس دشمنان از جهان اسلام است. همچنین با توجه به تحولات اخیر منطقه و جهان، بخش چهارم شعار حج هم به دفاع از ملت مظلوم فلسطین اختصاص دارد. به عبارت کلی‌تر، قرآن زیرساخت تمام شاخصه‌های شعار حج ۱۴۰۳ قرار دارد.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت درباره ملاحظاتی که کارگزاران حج و زائران با توجه به قوانین عربستان باید درنظر داشته باشند، گفت: در ایام حج، سرزمین وحی میزبان حدود دو میلیون زائر از سراسر جهان است، بنابراین در برنامه‌ها به همراهی و همکاری با مسئولان و مأموران کشور میزبان (عربستان) تأکید کرده‌ایم. در عین حال، ما باید پایبند به مقررات و برنامه‌های خودمان هم باشیم و آنچه را که مورد تأکید فقه شیعه است در نظر بگیریم. همچنین روحانیون و علما و هموطنان اهل سنت هم در کاروان‌هایی با مذاهب فقهی زائران و مختلف حضور دارند.

او درباره ادامه از سرگیری سفرهای عمره و تداوم حضور عمره‌گزاران ایرانی پس از حج تمتع، اظهار کرد: رئیس‌جمهور و تمام مسئولان بر این امر واقف‌اند و بعید می‌دانم مشکلی در زمینه اعزام عمره‌گزاران در آینده ایجاد شود. در ایران حدود ۶ میلیون نفر داوطلب اعزام داریم و در کشور میزبان هم این اشتیاق احساس می‌شود؛ چراکه وقتی با مسئولان بخش خصوصی عربستان جلسه داریم آنها تقاضای فعال بودن عمره را دارند، به این دلیل که به بخش وسیعی از اقتصادشان کمک می‌شود.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در ادامه به حضور اندیشمندان و شخصیت‌های برجسته از دیگر کشورهای مسلمان در حج اشاره کرد و افزود: در سرزمین وحی، اندیشمندان کشورهای مختلف به دنبال پیدا کردن اندیشمندان سایر کشورهای مسلمان هستند. اساتید دانشگاه و حوزه وقتی کنار فردی قرار می‌گیرند به ارزیابی یکدیگر می‌پردازند تا دریابند مخاطبشان در چه سطحی از دانش و آگاهی قرار دارد. افرادی که از این ارتباط بهره بردند، کم نیستند و شبکه ارتباطی خوبی میان اندیشمندان سایر کشورها در حج شکل گرفته است. علاوه‌بر این با مسئولان کشورهای مختلف و امیرالحاج کشورهای دیگر در رابطه هستیم و در بعثه‌هایمان دیدارهایی خواهیم داشت. همچنین جلساتی بعد از ایام تشریق داریم، به عنوان مثال در حج گذشته با توجه به تأکید مقام معظم رهبری بر «شکل‌گیری تمدن نوین اسلامی» همایشی در همین رابطه برگزار و از اندیشه‌ورزان نمونه کشورمان که مقاله ارائه کرده بودند، تقدیر شد.

اکنون آگاهی زائران نسبت به قبل افزایش یافته است و مطالبه‌گر هستند.نواب با بیان اینکه برای فعالیت روحانیون در کاروان‌ها برنامه‌های متعدد فرهنگی پیش‌بینی شده است، گفت: برخی از این برنامه‌ها با محوریت انس و معرفت است و بر اساس زائرانی که در هتل‌ها اقامت دارند، سخنرانان یا مداحان در ارائه مطالب، اولویت‌هایی را مد نظر قرار داده و نوآوری خواهند داشت؛ چراکه اکنون آگاهی زائران نسبت به قبل افزایش یافته است و مطالبه‌گر هستند. همچنین هر ساله بیش از ۳۰ نفر از افراد هم‌رده در بعثه ایران حضور می‌یابند و این دیدارها به حضور در بعثه ختم نمی‌شود و گاهی در مشاعر هم تداوم دارد و گاهی نیز شاهد اعزام قاریان و سخنرانان در جمع کاروان‌های حجاج کشورهای دیگر هستیم که برایشان بسیار دلچسب است.

در جریان بازدید نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت از ایسنا، محمد مهدی خیرجو ـ مدیرعامل خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) ـ نیز در سخنانی گفت: ایسنا به عنوانی خبرگزاری پیشرو همواره به موضوعات ملی و دینی یا بین‌المللی توجه ویژه داشته است، بر همین اساس توانسته‌ایم در سالیان گذشته به عنوان یک منبع خبری بیشترین نرخ بازدید را به خود اختصاص دهیم.

او یادآور شد: در سال گذشته ایسنا رتبه نخست خبرگزاری‌ها را در نمایشگاه مطبوعات کسب کرد. با توجه به اینکه حج و زیارت یکی از دغدغه‌های خبری مهم است همواره تلاش کرده‌ایم تا خبرهای موثق و کاربردی را در قالب‌های مختلف خبری برای مخاطبان خود منتشر کنیم.

اعزام کاروان‌های حج تمتع بر اساس اعلام سازمان حج و زیارت از ۲۴ اردیبهشت‌ماه آغاز می‌شود و تا ۱۸ خردادماه ادامه خواهد داشت. سهمیه حج امسال ایران حدود ۸۷ هزار و ۵۰۰ نفر است.

کد خبر: 1229509 برچسب‌ها حج عمره

دیگر خبرها

  • نشست مسئولان حوزه حج و زیارت با فرماندهان پلیس فرودگاه‌های کشور
  • حضرت ابراهیم یک پیامبر ویژه است
  • احتمال ثبت‌نام عمره در ماه‌های آینده
  • ارز مسافرتی برای زائران اربعین پیش بینی شده است
  • اعزام ۹ کاروان از استان سمنان به سرزمین وحی
  • تمایل عربستان برای برقراری عمره پس از حج تمتع
  • ثبت بیش از ۲۵۵ هزار قرارداد اجاره در سامانه خودنویس
  • اعزام ۲ هزار و ۳۹۹ نفر از حجاج استان قم به سرزمین وحی
  • غبارروبی و عطرافشانی ضریح مطهر حضرت معصومه (س) + تصاویر
  • توافق ایران و عربستان در زمینه تسهیل صدور روادید تجاری