Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-07@08:52:16 GMT

ماجرای توقف ۲۰ اروپایی در مرز ایران چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۸ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۶۸۶۳۰

ماجرای توقف ۲۰ اروپایی در مرز ایران چیست؟

آفتاب‌‌نیوز :

ترکیه همزمان با شیوع ویروس کرونا، از اسفندماه سال گذشته مرزهای مشترک با ایران را بست و اجازه تردد به مسافران از مرزهای هوایی و زمینی را نداد. اعمال این محدودیت، حالا گردشگران اروپایی که زمینی در حال سفر هستند را به دردسر انداخته است. مقامات محلی در استان آذربایجان غربی می گویند ترکیه پاسخگوی مشکلی که به وجود آمده است، نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق اطلاعاتی که اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ماکو منتشر کرده، این ۲۰ گردشگر از سوئد، اسپانیا، فرانسه و آلمان هستند که با اتومبیلهای ون و کمپر سفر می کنند و به انگیزه طبیعت و کویرگردی وارد ایران شدهاند اما هنگام خروج از مرز و ورود به خاک ترکیه، با ممانعت گمرک این کشور مواجه شدند. برخی از این گردشگران نزدیک به ۲۰ روز است پشت مرز ترکیه معطل ماندهاند.

ولی تیموری ـ معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ـ که روز گذشته (۲۷ تیرماه) در جریان وضعیت این گردشگران قرار گرفت، پس از پیگیری موضوع، گفت: مشکل ترکیه است که به دلیل محدودیت های کرونا، مرزها را بسته و اجازه ورود به این گردشگران را نمی دهد. درحال هماهنگی و رایزنی از طریق نمایندگی های کشورمان در ترکیه هستیم که به زودی از مرز خارج شوند و به کشورهایشان برگردند.

وی افزود: سفارتخانههای این گردشگران رایزنیهای لازم را با دولت ترکیه انجام دادهاند، اما پس از گذشت حدود دو هفته از این رایزنیها، هنوز هیچ جوابی از طرف مقامات ترکیه داده نشده است.

تیموری با استناد به اظهارات مسؤولان گردشگری استان آذربایجان غربی که در حال پیگیری خروج این گردشگران هستند، اظهار کرد: آن ها خیلی وقت است درحال سفر در ایران هستند، اغلب خانواده و دارای کودک خردسال هستند. متاسفانه به دلیل همکاری نکردن ترکیه، پشت مرز معطل مانده است.

علی خورابلو ـ مدیر اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان ماکو نیز گفته است: پس از پذیرش نکردن گمرک ترکیه، این گردشگران با همکاری میراث فرهنگی ماکو و مسؤولان به درخواست خودشان در روستای تاریخی و سایت گردشگری «سنگر» مستقر شده اند و ترجیح داده اند در کمپرهای خود اقامت داشته باشند. این گردشگران بین سه تا ۲۰ روز است که در شهرستان ماکو مستقرند و از نظر تامین غذا و امنیت مشکلی ندارند.

شهرستان ماکو در شمال آذربایجان غربی واقع شده که در مسیر مرز بازرگان قرار دارد، مرزی که یکی از مبادی مهم ورود و خروج مسافر به شمار می آید.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: گردشگر اروپایی مرز ایران میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۶۸۶۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از سند ثبت ملی مهارت لَردِه دوزی روستای بیابانک ثبت‌شده در فهرست میراث‌ فرهنگی ناملموس رونمایی شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان، حسن عربی گفت: در چهارمین جشنواره گردشگری گولاچ روستای هدف گردشگری بیابانک ک با استقبال گردشگران، مردم و مسئولان استانی و شهرستانی برگزار شد، به‌صورت نمادین از سند ثبت ملی مهارت لرده دوزی روستای بیابانک در فهرست میراث ناملموس کشور رونمایی شد.

مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان سرخه افزود: در اجرای ماده ۱۲ کنوانسیون بین‌المللی حفظ میراث فرهنگی ناملموس با قانون الحاق جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون مذکور مصوب سال ۱۳۸۴ مجلس شورای اسلامی و آیین‌نامه اجرایی آن و ماده ۳ قانون اساسنامه سازمان میراث فرهنگی کشور مصوب سال ۱۳۶۷ مجلس شورای اسلامی، مهارت لرده دوزی روستای بیابانک در فهرست ملی میراث فرهنگی ناملموس ثبت گردید.

حسن عربی گفت: این میراث فرهنگی ناملموس به شماره ۲۵۹۱ در تاریخ ۲۵/۱۱/۱۴۰۰ در فهرست ملی میراث فرهنگی ناملموس به ثبت رسیده است.

لَردِه دوزی مجموعه‌ای از هنرهای دستی، مانند تکه‌دوزی، گل‌دوزی، بخارادوزی، خامه‌دوزی، پولک‌دوزی، قیطان‌دوزی، ساقه‌دوزی، سیاه دوزی، زری‌دوزی و سرمه‌دوزی است. لَردِه به معنای یک سطح صاف است که این فرآیندهای هنری روی آن اجرا می‌شود.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902640

دیگر خبرها

  • توقف پیاده‌راه‌سازی خیابان باباطاهر همدان در پی کشف آثار تاریخی
  • کشف اثر تاریخی، پیاده راه سازی در بافت مرکزی همدان را متوقف کرد
  • افتتاح دو نمایشگاه نقشه های تاریخی و کهن خلیج فارس و عروسک های بومی اقوام ایرانی برای اولین بار در خوزستان
  • تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی
  • ثبت ملی روستای «نوسنگی» در درفک رودبار
  • جیب‌بُرترین شهر و کشور اروپایی
  • تور‌های بازدید از نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشور‌ها را فعال کنیم
  • از سند ثبت ملی مهارت لَردِه دوزی روستای بیابانک ثبت‌شده در فهرست میراث‌ فرهنگی ناملموس رونمایی شد
  • تورهای بازدید نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشورها فعال شوند
  • تورهای بازدید نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشورها شوند