Web Analytics Made Easy - Statcounter

بسته ویدیویی «تابناک» مجموعه‌ای از ویدیوها پیرامون رویدادهای سیاسی عمدتاً متکی بر گزارش‌ها و تحلیل‌ها و ویدیویی‌هایی درباره دیگر موضوعات فرهنگی، اقتصادی و... است که تماشایش را از دست داده‌اید؛ نگاهی دوباره و متفاوت به آنچه در این بستر می‌توان فرا گرفت.

 


چرا رئیس جمهورهای آمریکا به جنگ علاقه دارند؟

شبکه تلوزیونی آرتی با بررسی درصد محبوبیت رئیس جمهورهای آمریکا قبل و پس از ورود به جنگ، به پدیده‌ای سیاسی به نام «اثر صف‌آرایی زیر پرچم / Rally 'round the flag effect» پرداخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اثر صف‌آرایی زیر پرچم مفهومی در علوم سیاسی و روابط بین‌الملل است که افزایش کوتاه مدت حمایت مردمی از رئیس‌جمهور آمریکا در دوران بحران‌های بین‌المللی یا جنگ را توضیح می‌دهد. در این ویدیو با روئسای جمهوری که از این اثر برای فرار از تنگنا‌های سیاست داخلی استفاده کرده‌اند آشنا شوید.

 

بهترین نقطه دنیا برای زندگی کجاست؟

فکر می‌کنید بهترین کشور دنیا برای زندگی کجاست؟ چه ویژگی‌هایی یک سرزمین را بهترین جای دنیا برای زیستن می‌کند؟ مردم به این سوال پاسخ‌های جالبی داده‌اند که در ویدیوی زیر می‌بینید.

 


مارادونا به محمود عباس: قلبم فلسطینی است

دیه گو مارادونا که گفته می‌شد شرایط مساعدی در بیمارستان دارد حالا شرایط خطرناکی را پشت سر می‌گذارد. براساس اخبار جدید به دست آمده لخته خون در سر اسطوره فوتبال آرژانتین مشاهده شده که هنوز منشا آن مشخص نیست. مارادونا سوای رویکرد حرفه‌ای‌اش در فوتبال، در موضع‌گیری‌های سیاسی رویکردی منصفانه را در پیش گرفته است. در همین زمینه دیدار ماردونا با محمود عباس در حاشیه جام جهانی روسیه را می‌بینید که در جریان آن تاکید کرد: «قلب من فلسطینی است». لحظاتی از این دیدار که منتشر شده را در تابناک می‌بینید.

 


مرگ‌بارترین مرز در جهان کجاست؟

قاره آفریقا از دیرباز به علت استعمار و استثمار گسترده توسط کشورهای اروپایی، شاهد بحران‌های بسیاری بوده است. در سال‌های اخیر به علت ناپایداری دولت‌ها، اختلافات قومیتی و مذهبی، فقر گسترده و جنگ، از آفریقای سیاه به شمال آفریقا و سپس اروپا مهاجرت بسیاری انجام شود. اتحادیه اروپا برای سالها چشم بر خطرناک بودن مدیترانه برای این مهاجرت بسته بود و به مرگ مهاجران از طریق این مسیر بی اعتنا بود. اما با خبرساز شدن آمار مرگ و میر مهاجران، اقدام به عملیات جستجو و نجات آنها از دریا کرد. سیاستهای مهاجرستیز اروپا باعث سرگردانی مهاجران و آینده نامعلوم برای آنها شده است. اروپایی که خود باعث و بانی این موج مهاجرت است، حال نمی‌خواهد کوچکترین مسئولیتی در قبال مهاجرین داشته باشد.

 


اهمیت استراتژیک دریای خزر چیست؟

درياي خزر، بزرگترين درياچه جهان است که در بین دو قاره آسیا و اروپا قرار گرفته است. يکي از مهم ترين مسائل درياي خزر که پس از فروپاشي شوروي، ظهور و بروز بيشتري پيدا کرد، ضرورت تعيين رژيم حقوقي جدید دریای خزر است که پنج کشور حوزه این دریا بیش از دو دهه است که در حال مذاکر بر سر این مسئله هستند و همچنان به نتیجه‌ای که مورد توافق همه کشورهای حاشیه این دریا باشد دست نیافته‌اند. اما به راستی اهمیت استراتژیک این دریا چیست و چرا توافق بر سر مرزبندی آن را به چنین مسئله بغرنجی تبدیل کرده است. در این ویدیو به نقد و بررسی این مسئله می‌پردازیم.

منبع: تابناک

کلیدواژه: دونالد ترامپ حادثه تروریستی دانشگاه کابل انتخابات ریاست جمهوری آمریکا 2020 جو بایدن بسته ویدیویی دیگو آرماندو مارادونا آمریکا ایران دریای خزر دونالد ترامپ حادثه تروریستی دانشگاه کابل انتخابات ریاست جمهوری آمریکا 2020 جو بایدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۵۷۷۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اگر آمریکا نبود اشغالگری اسرائیل در ۷ اکتبر پایان یافته بود

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر موسی ابومرزوق مسئول دفتر روابط بین الملل جنبش حماس در گفت و گو با شبکه تلویزیونی الاقصی تاکید کرد که ما با برنامه‌هایی مواجه هستیم که تمامی ملت فلسطین با وجود اختلاف در دستورالعمل‌ها باید در مورد آن به بحث و تبادل نظر بپردازند.

وی با اشاره به نشست گروه‌های مختلف فلسطینی که قرار است در چین برگزار شود، ابراز امیدواری کرد که این نشست به پایان شکاف میان این گروه‌ها منجر شود.

ابومرزوق با تاکید بر اینکه آمریکا با تمامی امکانات خود از اسرائیل حمایت می‌کند، خاطرنشان کرد که در دنیا برخی کانون‌های دیگر قدرت وجود دارد که ما به دنبال برقراری ارتباط با آنها هستیم.

وی با اشاره به اینکه آمریکا و رژیم صهیونیستی در ابتدای عملیات طوفان الاقصی تمام تلاش و مناسبات خود با کشورهای جهان را برای محکوم کردن حماس به کار گرفتند، ابراز داشت که میزان تخریب گسترده‌ای که در نوار غزه به وقوع پیوسته، در هیچ جنگی سابقه نداشته و همین موضوع باعث شده همه دنیا ضد اسرائیل به پا خیزند.

این عضو ارشد حماس اعلام کرد که شورای امنیت با مصوبه الزام آور خود نتوانست اسرائیل را متوقف کند، چرا که با سدی به نام آمریکا مواجه شد. اشغالگران چهره واقعی خود را در نسل‌کشی غزه نشان دادند و همین موضوع باعث شد دنیا در کنار ملت فلسطین قرار گیرد.

وی رژیم صهیونیستی را «خانه عنکبوت» توصیف کرده و گفت که این رژیم قدرت ایستادگی در برابر پایداری ملت ما را ندارد، ملت فلسطین در داخل مرزهای تاریخی خود حضور دارد و آینده فلسطین برای ملت فلسطین است.

ابومرزوق به جنبش دانشجویی صورت گرفته در آمریکا و دیگر کشورهای جهان اشاره و تاکید کرد که دنیا چهره واقعی اسرائیل را شناخته است. وی ادامه داد: بیش از ۸۵ هزار تن از بمب‌های آمریکایی بر روی مردم غزه ریخته شده است، اما ملت ما همچنان به اراضی خود پایبند است. در روز ۷ اکتبر اگر آمریکا و کشورهای غربی مداخله نمی‌کردند، اسرائیل شکست خورده بود و اشغالگری به پایان می رسید. با این وجود دشمن نتوانسته به هیچ یک از اهداف خود دست پیدا کند و حتی یک اسیر را [در عملیات نظامی] آزاد کند.

این عضو ارشد حماس با اشاره به اینکه شکست حماس یکی از اهداف اعلام شده دشمن بود، تاکید کرد که اتفاقی که رخ داده این است که امت عربی و اسلامی به شکل بی‌سابقه‌ای به حمایت از این جنبش پرداخته‌اند.

وی همچنین به تهدید رژیم صهیونیستی مبنی بر آغاز حمله به رفح پرداخته و گفت که اسرائیل از ورود به رفح می‌ترسد، چرا که در آنجا نیز دستاوردی جز شکست نخواهد داشت و چهره آن بیش از پیش رسوا خواهد شد. پیروزی در راه است و ما به وضوح پیروزی را مشاهده می‌کنیم.

این شخصیت فلسطینی با تاکید بر اطمینان نسبت به پیروزی، ابراز داشت که سرکردگان رژیم صهیونیستی دچار شکاف و اختلاف شده و به دنبال منافع ویژه خود هستند. سران اشغالگر به شکست در برابر حماس اذعان کرده‌اند اما نتانیاهو همچنان لجاجت به خرج می‌دهد. دولت آمریکا نیز مواضع خود را مبتنی بر منافع انتخاباتی خود دنبال می‌کند، لذا اظهارات متناقضی را طرح می‌کند.

وی در پایان خاطرنشان کرد هرگونه توافقی باید متضمن آتش‌بس دائمی باشد و حماس در تلاش است تا روسیه و ترکیه و چین را به عنوان تضمین کننده‌های توافق وارد عرصه کند.

کد خبر 6097790

دیگر خبرها

  • تعظیم شهریار مقابل چهره خاص زندگی
  • اهمیت مدیریت استرس در جهان امروز
  • لوئیز انریکه: حتی بهترین بازیکنان جهان هم باید دفاع کنند
  • اگر آمریکا نبود اشغالگری اسرائیل در ۷ اکتبر پایان یافته بود
  • لاوروف: نتایج انتخابات آمریکا بر تمایل برای تحمیل «شکست استراتژیک» به ما اثری ندارد
  • ائتلاف دریایی اروپا در دریای سرخ با کمبود کشتی جنگی مواجه شده است
  • بشار اسد: موضع سوریه در مورد فلسطین تغییر نکرده است
  • اسد:جنگ غزه چهره واقعی و فریبکار غرب و آمریکا را نشان داد
  • تاکید اسد بر موضع باثبات سوریه در مسئله فلسطین و مقاومت
  • امیرعبداللهیان: با اتخاذ موضع هماهنگ کشورهای اسلامی، حقوق ملت فلسطین محقق می‌شود