Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو اتاق بازرگانی ایران اظهار داشت: حدود 10 تا 15 سال پیش که دیوار مرزی بین ایران و افغانستان توسط ایران در مرز زابل برای حفط امنیت کشیده شد، متاسفانه دیوار روی نقطه صفر مرزی قرار نگرفت. اینطور نیست که زمین‌ها به طالبان بخشیده شده باشد اما بخشی از زمین‌ها در آن طرف دیوار قرار گرفتند، مزار چند نفر از شهدای ما هم آن طرف دیوار مانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمود تهی‌دست در گفت‌وگو با ایلنا در مورد مشکلات ایجاد شده برای کشاورزان سیستان و بلوچستان اظهار کرد: حدود 10 تا 15 سال پیش که دیوار مرزی بین ایران و افغانستان توسط ایران در مرز زابل برای حفط امنیت کشیده شد، متاسفانه دیوار روی نقطه صفر مرزی قرار نگرفت. اینطور نیست که زمین‌ها به طالبان بخشیده شده باشد اما بخشی از زمین‌ها در آن طرف دیوار قرار گرفتند، مزار چند نفر از شهدای ما هم آن طرف دیوار مانده است. متاسفانه به نظر می‌رسد طالبان نمی‌دانستند که این زمین‌ها برای ایران است و حتی نقطه صفر مرزی را نشناختند. در واقع زمین متعلق به ایران بوده و نقشه آن هم مشخص است.

وی همچنین افزود: حالا این دیوار مرزی خود تبدیل به یک معضل شده است. باید به گونه‌ای این مشکل حل شود، یا دیوار خراب شود و یا به نوعی به آنها فهمانده شود که این زمین‌ها متعلق به ایران و نقطه صفر مرزی بوده که در نقشه‌های جهانی نیز آمده است.

عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی ایران گفت: با فاصله‌ای که دیوار با مرز دارد بسیاری از زمین‌های ما آن سمت دیوار قرار گرفته‌اند. نمی‌دانم آقایانی که در زمان اجرای طرح مسئولیت به عهده داشتند با چه سیاستی چنین فاصله‌ای ایجاد کرده‌اند؟ چرا نزدیک به نقطه صفر مرزی این دیوار ساخته نشده است؟ زمین‌های کشاورزی مردم آن سمت دیوار است و با مشکل زیادی باید هر روز به این زمین‌ها رفت‌وآمد کنند. باید این مشکل به شکلی حل شود برای مثال برجک‌هایی روی مرز ساخته شود تا مشخص شود این زمین‌ها برای ایران است تا طالبانی‌ها هم ادعایی نداشته باشند.

وی در ادامه اضافه کرد: طالبان کشورداری بلد نیست و نمی‌دانند قوانین جهانی به چه صورتی است. اینطور نیست که آنها بخواهند هرکاری انجام دهند. ادعا از طرف افراد زیادی مطرح می‌شود ولی نقشه و کاغذ چیز دیگری است. اگر دیوار خراب و به جای اصلی خود منتقل شود این مشکلات هم حل می‌شود.

وی یادآور شد: اینکه طالبان بخواهند از کار کشاورزان ایرانی روی این زمین‌ها جلوگیری کنند به صورت موردی بود، یعنی تنها یک مورد بود که اتفاق افتاده و دیگر هم تکرار نمی‌شود.

نایب رییس کمیسیون گردشگری اتاق ایران و عضو هیئت نمایندگان اتاق زاهدان تصریح کرد: اگر این دیوار برداشته شود، اقتصاد منطقه هم بهتر می‌شود. علاوه بر این مردم دو کشور هم راحت‌تر می‌توانند تبادلات کالایی داشته باشند.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: نقطه صفر مرزی زمین ها دیوار مرزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۶۲۱۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سد کنجانچم دشت مهران را آبیاری می‌کند

ایسنا/ایلام مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای ایلام گفت: سد «کنجانچم» هم اکنون ۳۵ میلیون متر مکعب آب ذخیره در مخزن دارد که عمدتاً از ورودی آب سامانه گرمسیری تأمین شده است.

«صادق علیمرادی» با حضور در ایسنا در این خصوص اظهار کرد: آبگیری اولیه این سد از دو سال پیش از محل روان آب‌های خود سد آغاز شده بود و از آذر ماه سال قبل با ورود آب سامانه گرمسیری به میزان ۳ متر مکعب بر ثانیه به سد، به منبع عظیمی برای زمین‌های کشاورزی دشت مهران تبدیل شده است.

وی با بیان اینکه در سال زراعی جاری بخشی از این آب ذخیره را از طریق شبکه آبیاری کنجانچم به شبکه بزرگ آبیاری مهران تخصیص دادیم افزود: آب سد از طریق دریچه‌های کشاورزی برای ورود به شبکه‌های آبیاری رهاسازی می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان ایلام در خصوص شبکه‌های آبیاری استان نیز گفت: کل زمین‌های کشاورزی تحت پوشش شبکه‌های آبیاری استان حدود ۸۶ هزار هکتار است و با بهره‌برداری از سامانه گرمسیری، ۱۸ هزار هکتار، به زمین‌های کشاورزی تحت پوشش شبکه‌های آبیاری استان اضافه می شود.

انتهای پیام 
 

دیگر خبرها

  • بازدید سفیر ایران در عراق از پایانه مرزی مهران
  • سفیر ایران در عراق از پایانه مرزی مهران بازدید کرد
  • عبور از دیوار چین: ستاره چینی برابر نوشاد زانو زد
  • بررسی ابعاد سفر گروسی به ایران/ حل چالش موضوع بازرسان/ خنثی‌سازی سیاست هدفمند تبلیغاتی
  • قدمت «دروازه نفته» ممکن است به پیش از اسلام برسد
  • سد کنجانچم دشت مهران پرآب شد
  • جزئیات انسداد مرزهای شرقی توسط فراجا ؛ ساخت دیوار ۴ متری
  • چین برای اولین بار توافقنامه ادعایی 2016 دریای چین جنوبی با فیلیپین را منتشر کرد
  • سد کنجانچم دشت مهران را آبیاری می‌کند
  • ماجرای تظاهرات کم‌سابقه علیه حکومت طالبان در افغانستان