Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل گمرکات خوزستان گفت: حمل کالاهای اساسی و کالاهای تنظیم بازار ممنوع است و زائران اجازه خروج ندارند. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، با توجه به نزدیک شدن ماه محرم روند افزایش تقاضای سفر به کربلای حسینی از یک هفته قبل سیر صعودی به خود گرفته و عاشقان سالار شهیدان برای رسیدن به حرم مطهر سومین امام شیعیان بار سفر بسته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این درحالی است که هرساله تعداد زیادی از زائران حرم مطهر امام حسین‌(ع) با عبور از مرزهای زمینی مشترک میان ایران و عراق خود را به کربلا رسانده و مشغول زیارت می‌شوند و به همین دلیل مسئولان دو کشور برای تسهیل و ایجاد زیرساخت‌های مناسب تردد زائران بین دوکشور هرسال برنامه‌ریزی‌های ویژه‌ای را تدارک دیده و اجرایی می‌کنند.

بهروز قره بیگی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اهواز با اشاره به روند افزایشی تردد زائران میان دو کشور اظهار داشت: بر اساس تصمیمات ابلاغ شده از سوی مقامات مسئول، مرزی که برای تردد کاروان‌های زیارتی و مسافران انفرادی از استان خوزستان در نظر گرفته شده،  مرز شلمچه  است و امکان تردد زائران و کاروان‌ها از مرز چذابه امکان‌ پذیر نیست .

 قره بیگی درباره قوانین قابل اجرا برای کالا و بار همراه مسافران در این مرز تصریح کرد : به طور کلی تمام ضوابط و مقرراتی که برای کالاهایِ همراهِ مسافر، در هنگام ورود و خروج وجود دارد در گمرکات مرز شلمچه نیز اعمال می شود .

وی گفت : حمل کالاهای اساسی و کالاهای تنظیم بازار که مورد نیاز بازار داخل است مانند برنج ، قند و شکر ، روغن ، مرغ ، گوشت ، دارو ممنوع است و زائران اجازه خروج این اقلام از مرزهای خوزستان را ندارند؛ بنابراین برای سهولت انجام امور گمرکی زائران هنگام خروج از کشور لازم است هموطنان به این ممنوعیت  توجه ویژه داشته باشند.

مدیرکل گمرکات خوزستان تاکید کرد : علاوه بر ممنوعیت کالاهای اساسی ، در سایر اقلام نیز زائران تا جایی اجازه خروج کالایی را دارند که جنبه تجاری پیدا نکند وتنها در این صورت است که گمرکات اجازه خروج را صادر می‌کنند برای مثال حمل میزان متعارف کشمش یا گردو برای مصرف در طول سفر.

وی در ادامه ضمن تاکید بر عدم پذیرش حمل بار از سوی افراد ناشناس افزود: هموطنان باید مدنظر داشته باشند درصورتی که افراد ناشناس تقاضای حمل کالای از یک سوی مرز به سوی دیگر را داشتند بدون هرگونه تعارفی این پیشنهاد را رد کنند و زائران باید علاوه بر ضوابط خروج از کشور ، به مقررات بازگشت نیز توجه داشته باشند .

وی درتوضیح این ضوابط گفت : هر مسافری که قصد بازگشت از عراق به مرزهای خوزستان را دارد ، امکان همراه داشتن تا سقف 80 دلار کالا را دارد و از معافیت گمرکی بر خوردار می‌شود و مازاد این رقم مشمول پرداخت هزینه گمرکی با نظر کارشناسان مستقر در مرز خواهد شد.

 در غیر این صورت همراه داشتن مازاد سقف 80 دلار کالا ، باعث خواهد شد کالا جنبه تجاری پیدا کرده و به انبار تحویل داده شده و برای آن قبض صادر شود و مسافر اگر نتواند کالا را از مجاری تجاری ، ترخیص کند ، کالا به کشور مبدا بازگشت داده خواهد شد .

وی در ادامه افزود : این امکان وجود دارد که مسافران تا 10 هزار دلار ارز نیز همراه داشته باشند ، اگر میزان ارزهمراه مسافر از سقف 10 هزار دلار بیشتر باشد ، شامل تشریفات گمرکی خواهد شد و باید فرم هایی در بانک مستقر در مرز تکمیل شود .

وی گفت : هر مسافر دربازگشت ازکشور عراق اجازه ورود تنها یک دستگاه تلفن همراه را دارد و مشخصات گوشی و فرد صاحب تلفن همراه توسط کارکنان گمرک مستقر در مرز ثبت می شود و بعد از ثبت در سامانه ، مجوز قطعی صادر خواهد شد .

8000 نفر زائر کربلای حسینی تاکنون از مرز مهران به‌کشور بازگشته‌اندبرگزاری مراسم دعای عرفه در آستان مقدس امامزاده یحیی (ع) سمنان/ امروز حال و هوای مردم دیار "قومس" کربلایی بود + تصاویربی‌بصیرتی مردم کوفه باعث شهادت مسلم(ع) و واقعه کربلا شد

قره بیگی اذعان داشت : کسانی که قصد برپایی مواکب در مسیر پیاده روی زائران را دارند ، از قبل اقدام به اخذ مجوز کالاهایی که قرار است از مرز عبور داده شود و همینطور خودرو‌ها (اعم از سواری و باری ) را از نزدیکترین گمرک محل زندگی تهیه کنند تا به محض رسیدن به مرزشلمچه مجوزها در سیستم رویت شود و گردانندگان مواکب در مرز معطل نشوند .

وی خاطر نشان کرد : زائرانی که با خودرو شخصی قصد عزیمت به کشور عراق را دارند در نظر داشته باشند ، کشور عراق مبلغ 200 دلار به میزان تضمین قیمت خودرو دریافت می‌کند .

قره بیگی عنوان کرد : کاروان اتباع خارجی که از مرز سیستان و بلوچستان و ... وارد کشور می شوند خواست ، در هنگام ورود به کشور ایران ، تشریفات گمرکی لازم را انجام دهند تا هنگام خروج از مرز شلمچه با مشکلی مواجه نشوند .

مدیر کل گمرکات خوزستان تاکید کرد : در حال حاضرخدمات رسانی به صورت شبانه روزی در مرزهای خوزستان انجام می شود و مجموعاً 10 دستگاه کنترل و نظارت در مرزهای ورودی و خروجی مستقر می باشد. 

وی در پایان یادآور شد : زائران قبل از سفر اعتبار گذرنامه را بررسی کنند و مدارک انجام دو مرحله واکسیناسیون را همراه داشته باشند .

انتهای پیام /331/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اربعین پیاده روی اربعین زائران کربلا مرزبانی ناجا اربعین پیاده روی اربعین زائران کربلا مرزبانی ناجا کالاهای اساسی داشته باشند اجازه خروج مرز شلمچه خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۶۷۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زائران حج تنها با کارت هوشمند امکان ورود به مکه را دارند

با وجود اینکه از هفته آینده پذیرش زائران حج آغاز می‌شود، تاکنون سعودی‌ها فقط برای حدود ۵ درصد حجاج کارت هوشمند نسک صادر کرده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، توفیق الربیعه وزیر حج عربستان اعلام کرده که «امسال تردد زائران حج در شهرهای زیارتی با کارت هوشمند نسک امکان‌پذیر است.» و بر این اساس عربستان از امروز محدودیت‌ها برای تردد زائران به مکه مکرمه را اعمال کرد.

نیروهای امنیتی در ورودی‌های مکه مستقر شده‌اند وامیر منطقه مکه خالد فیصل می‌گوید که «زائران بدون کارت هوشمند نسک نمی‌توانند وارد مکه شوند.» این در حالی است که یک هفته تا آغاز اعزام زائران حج باقی مانده و تاکنون عربستان فقط برای ۱۲۰ هزار نفر از از زائران اندونزیایی با ۲۴۱ هزار سهمیه، کارت نسک صادر کرده است؛ یعنی کمتر از ۵ درصد کل حجاج (۲.۵ میلیون نفر)!‌

اعزام نخستین گروه زائران خارجی حج از ۱۱ مارس (۲ ذی القعده - ۲۲ اردیبهشت) آغاز می‌شود، با این وجود، نیروهای امنیتی یک هفته زودتر نسبت به سال‌های گذشته از ورود افراد بدون مجوز به مکه ممانعت می‌کنند و وزارت حج عربستان هم اعلام کرده که ورود غیرقانونی به مکه جریمه دارد.

نیروهای امنیتی در ورودی مکه در صورت داشتن کارت نسک به زائران اجازه ورود می‌دهند؛ بیجاوی معاون وزیر حج عربستان می‌گوید که «این کارت اطلاعات کلیدی مانند اطلاعات شخصی زائر را در قالب یک نرم‌افزار ارائه می‌دهد.» در چشم‌انداز ۲۰۳۰ سعودی‌ها، دیجیتالی کردن خدمات حج برای کاهش تصدی‌گری دولت‌ها مطرح شده است.

منبع: فارس

کد خبر 750801

دیگر خبرها

  • ورود و خروج محوطه داخل گمرک مهران باید کنترل شود
  • آغاز طرح هوشمندسازی تامین و توزیع گوشت در چهارمحال وبختیاری
  • قیمت کالاهای اساسی؛ گوشت چند شد؟ +جدول
  • ۲۲ وسیله ضروری برای زائران حج تمتع
  • این دو کالای اساسی مشمول ارز ترجیجی شد
  • ۲ کالای اساسی برنج و روغن مشمول ارز ترجیجی شد
  • زائران حج تنها با کارت هوشمند امکان ورود به مکه را دارند
  • ذخیره‌سازی ۱۵۰۰ تن مرغ منجمد در لرستان
  • ذخیره سازی ۱۵۲۰ تن گوشت و مرغ منجمد در لرستان
  • قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی: چک‌های بی محل و پرداخت‌های خارج از ضوابط در دانشگاه آزاد وجود ندارد